Barça

L’Atlético, un rival propici perquè Luis Suárez marqui

Bones xifres. El davanter uruguaià s’ha enfrontat a l’Atlético de Madrid en catorze ocasions entre la lliga, la Champions i la copa del rei i li ha marcat un total de set gols

Luis Suárez s’incorporarà avui als entrenaments amb el Barça amb l’objectiu de començar a preparar el partit contra l’Atlético de Madrid. Un duel important i més encara després de la derrota contra el Betis al Camp Nou que ha deixat la classificació en les places capdavanteres molt ajustada. L’uruguaià ha disputat dos amistosos contra el Brasil i França que han acabat amb dues derrotes i tampoc ha pogut veure porteria malgrat que ha disputat els noranta minuts en els dos enfrontaments.

El duel al Wanda Metropolitano és una magnífica ocasió perquè Luis Suárez torni a marcar ja que estava completament en ratxa abans de la cita contra els verd i blancs. Doblet contra el Rayo Vallecano, trio de gols contra el Madrid i gol també contra el Sevilla. Va ser ell qui es va posar l’equip a l’esquena durant l’absència de Messi. L’Atlético de Madrid li és un rival propici. Els madrilenys l’han patit en totes tres competicions. En la lliga, Suárez presenta un balanç contra l’Atlético espectacular. Set partits contra ells, tres gols i cinc victòries i dos empats. No coneix la derrota contra els matalassers. En la Champions, però, ja és una altra història. Si bé sí que és cert que Luis Suárez ha fet dos gols en els dos partits de l’eliminatòria que va enfrontar els dos equips el 2016, el cert és que els de Simeone van fer fora el Barça en els quarts de final. En la copa del rei, el davanter uruguaià també ha estat un flagell per a l’Atlético de Madrid. Ha disputat dues eliminatòries, els quarts de final en la temporada 2014-2015 i la semifinal de la 2016-2017, en què va fer un gol al Camp Nou i un altre al Calderón.

DELS ÚLTIMS

Avui tornarà als entrenaments després dels dos amistosos amb l’Uruguai

MOTIVAT

Contra l’Atlético, Luis Suárez sol donar el millor de si mateix, són partits intensos

Gairebé impossible que hi hagi duel amb Godín

En els Barça-Atlético de Madrid i a l’inrevés sempre sol haver-hi un ‘partit’ dins el propi partit. I no ens referim al duel entre Messi i Griezmann. Fem referència a la partida que en aquests partits sempre solen jugar els uruguaians Luis Suárez i Diego Godín. Dos compatriotes i dos amics. Dos futbolistes que viuen amb passió i intensitat el futbol i que solen aparcar la seva amistat durant els noranta minuts que dura el partit. En aquesta ocasió, però, això no serà possible perquè Godín es va lesionar contra l’Athletic de Bilbao.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)