Barça

Dembélé, titular, cada cop va a més

Titular. Valverde va voler premiar el bon partit del francès, que ja ha fet vuit gols, contra el Vila-real i el va fer sortir d’inici contra l’Espanyol

Ousmane Dembélé va ser una de les sorpreses en l’onze inicial del Barça en el derbi contra l’Espanyol. O potser no. Ernesto Valverde podia mantenir Coutinho en l’equip o bé premiar amb la titularitat el jove davanter francès després del seu bon partit contra el Vila-real al Camp Nou. De fet, va ser el millor dels blaugrana contra els de la Plana Baixa. Dembélé va recuperant les seves millors sensacions després d’haver rebut una advertència del club, els companys i el tècnic, que el va deixar fora de la convocatòria contra el Betis. El Camp Nou també va desaprovar-li la seva actitud indolent en el duel contra el Sevilla però és una evidència que aquell toc d’atenció ha funcionat.

A Dembélé ahir en el derbi se’l va veure molt concentrat des del primer moment i va demostrar una bona entesa amb els companys. Sí que és veritat que va perdre alguna pilota perillosa però els seus actius van superar amb escreix els passius. A més va ser l’autor del segon gol del partit, que va ser preciós. Retallada i rosca per superar Diego López en un gol força semblant al que va marcar contra l’Atlético. Per la posició i el driblatge, en aquesta ocasió el seu xut va ser molt millor. Aquest cop, amb la cama dreta. I també va assistir Luis Suárez en el tercer de la nit.

Amb el seu gol contra l’Espanyol, Dembélé ja n’ha fet un total de sis en la lliga i molts d’aquests han servit per donar punts molt valuosos a l’equip. També ha marcat en la Champions i en la final de la supercopa. Vuit gols en total per al francès, que va a l’alça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)