Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“Tenir Leo Messi és una sort infinita”

Com era d’esperar, la primera pregunta que se li va fer a Valverde en la roda de premsa, va ser sobre el partidàs de Leo Messi. “Què he de dir de Leo? Desembussa qualsevol partit, encara que avui ja l’estàvem portant molt bé, i tenir-lo amb nosaltres és una sort infinita. També per als que venen a veure’l. Estem vivint una època irrepetible, per poder veure un jugador com ell.” D’aquesta manera, el tècnic blaugrana es va rendir un cop més a l’astre argentí, en un partit del qual va sortir també molt satisfet per la feina global: “Hem estat molt bé, especialment en el primer temps. Ells volien explotar la velocitat dels seus jugadors del davant i nosaltres els hem pressionat bé i hem jugat molt a prop de l’àrea i amb claredat. La idea era ser els amos de la pilota. Més enllà dels tres gols del primer temps, hem tingut més ocasions i tot plegat justifica el resultat.” El Txingurri, a més, tot i lamentar que “en la segona part ha faltat alguna possessió més llarga”, també va destacar el fet d’haver tornar a mantenir la porteria a zero per segon partit de lliga consecutiu: “Estem contents perquè a més de no encaixar durant dues jornades seguides, tampoc hem concedit gaire a l’Espanyol, tot i que a casa seva fa molt bons partits. Tampoc ho vam fer el dia de l’Atlético, i és boníssim per a nosaltres.”

Valverde també va destacar com una de les claus del bon partit l’actitud amb què van afrontar el duel, que en la prèvia ell havia qualificat com una prova de foc: “Era un partit molt important i veníem molt mentalitzats. Costa molt guanyar aquí, l’any passat no ho vam poder fer i sabent també el que costa guanyar a fora, i les poques diferències que hi ha en la classificació, cada partit és un món i tres punts valen moltíssim.” Tot i això, el tècnic no creu que amb aquest triomf, el Barça hagi donat cap cop definitiu a la taula: “Les distàncies no són considerables i queda molt. Sabíem que era complicat guanyar aquí, però queda molt per recórrer.”

MÉS ELOGIS

“Estem vivint una època irrepetible, per poder veure un jugador com Messi”

SATISFACCIÓ

“Hem pressionat bé i hem jugat molt a prop de l’àrea. El resultat està justificat”

PORTERIA A ZERO

“A més de no encaixar gols, tampoc no hem concedit gaire i això és boníssim”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)