Barça

“Si m’ha sorprès el tema de Dembélé? Home, veníem de guanyar el derbi, feia sol... Esperava un diumenge tranquil, sí”

Ernesto Valverde. Roda de premsa prèvia al Barça-Tottenham (Champions League).

Ernesto Valverde acaba de comparèixer fa uns minuts en roda de premsa, en la prèvia del Barça-Tottenham de demà al Camp Nou. Com ha succeït en la compareixença de Clément Lenglet, poques preguntes del partit i del rival, i moltes en referència a Ousmane Dembélé i les seves repetides mostres d’indisciplina. Aquestes han estat algunes de les respostes més destacades del tècnic:

Primera pregunta sobre Dembélé

“[Riu] Va... comença el serial Dembélé. Ara parlant seriosament, la situació no és nova. Intentarem resoldre el problema de la millor manera possible. Afrontarem el tema i ajudarem al jugador. Però com sempre aquesta és una situació a resoldre a nivell intern”.

Més sobre Dembélé

“És un jugador amb molt talent. Ens ofereix moltíssimes coses dins el camp. Fora del camp ha de millorar en certs aspectes. Però repeteixo, són qüestions de caràcter intern”.

És un problema del seu entorn, per la seva joventut...?

“No ho sé. No sé què respondre. Al llarg de la temporada et trobes amb situacions de molts jugadors, i amb assumptes extraesportius que cal resoldre. Si m’ha sorprès la seva reincidència? Home... veníem de guanyar clarament el derbi, feia sol, esperava un diumenge tranquil... i va i tornar a passar això [riu]”.

Luis Suárez

“Luis Suárez no jugarà. Ve de tenir molèsties al genoll, contra l’Espanyol va fer un gran partit, però jugar dos partits en tres dies no seria el millor en el seu cas. Descansarà”.

Arthur, alta mèdica?

“Esperem que pugui jugar demà. De fet, hauria pogut entrar ja en la llista pel derbi, però vaig preferir esperar”.

Cillessen titular?

“És una opció que valorem, sí”.

Sobre el Tottenham

“Espero a un Tottenham fort. Ells van poder donar descans a homes com Harry Kane el cap de setmana. També recuperen a homes com Eriksen i Delle Ali respecte el partit que vam jugar allà a Londres. Ells es juguen la classificació”.

El Barça ja classificat com a primer...

“Certament arribem al partit amb tot fet, però és un partit de Champions i volem guanyar. Hi ha altres clubs implicats i respectem al Tottenham i a l’Inter. Sortirem a jugar amb professionalitat”.

Elogis a Harry Kane

“És un jugador de talla mundial. Té gol, s’associa bé, és poderós en el joc aeri... És un jugador que marca la diferència. Tinc un gran respecte i admiració per aquest futbolista”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)