Barça

El Barça renuncia a jugar a Miami

Girona-Barça. El club assegura que “mentre no s’assoleixi un acord entre tots els agents implicats” no és convenient prosperar en el projecte de dur la lliga als Estats Units

El Barça ha deixat sense efecte la seva disposició a jugar a Miami el partit de lliga contra el Girona, corresponent a la jornada 21 del campionat estatal. La junta diretiva ha assegurat en un comunicat emès després de la reunió d’aquesta tarda que la manca de consens entre les parts ha provocat el canvi de postura de l’entitat. “El FC Barcelona estava i està disposat a desplaçar-se a Miami per jugar un partit de Lliga, i acceptava que els beneficis es repartissin entre tots els clubs de primera i de segona divisió, seguint el mateix criteri de repartiment dels drets de televisió, però considera que mentre no s’assoleixi un acord entre tots els agents implicats, aquest projecte no podrà prosperar”, lamenta l’escrit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)