Barça

El Barça, a l’aguait tot i tenir amarrada la classificació

UEFA Youth League. El conjunt blaugrana se les haurà contra el Tottenham (16 h, Miniestadi), que busca el pas a setzens

Malgrat que el Barça ja té assegurat el passi als vuitens de final de la Youth League, la primera fase no ha acabat. I avui (16 h, Miniestadi, Movistar Liga de Campeones) els blaugrana tenen la última cita de l’any en competició europea contra un equip que es juga la vida. El Tottenham busca el passi als setzens de final (el segon classificat, a diferència del primer, juga una ronda més) depenent d’ell mateix: si guanya, passa. Si no, haurà d’esperar al que passi entre el PSV i l’Inter.

“El nostre objectiu prioritari no és passar de fase”, diu el tècnic del Barça juvenil, Denis Silva: “El nostre objectiu és la formació i que cada experiència sigui positiva. Si no, és que el meu missatge no està arribant”, diu el tècnic que espera que no hi hagi cap relaxació per part dels seus homes: “Vam jugar un partit molt complicat en la primera volta contra ells i esperem un equip molt físic, que al davant té capacitat per desbordar amb facilitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)