Barça

El Liverpool, principal escull a evitar en els vuitens

Candidats. Els ‘reds’, el United, la Roma, l’Ajax, el Lió i el Schalke són els possibles rivals que li poden tocar al Barça en la primera eliminatòria de la lliga de campions

El Liverpool, el Manchester United, la Roma, l’Ajax, l’Olympique de Lió i el Schalke 04. Un d’aquests sis equips serà el rival del Barça en els vuitens de final de la lliga de campions, una eliminatòria que començarà lluny de Barcelona i acabarà al Camp Nou pel fet que el conjunt blaugrana ha estat primer del seu grup.

Així doncs, i amb el condicionant que falten més de dos mesos perquè comenci l’eliminatòria, sembla evident que el gran escull que es podria trobar l’equip d’Ernesto Valverde és el Liverpool de Kloop, l’actual subcampió de la competició i líder de la Premier League. En un segon esglaó sorgeixen el Manchester United de Mourinho, que malgrat la seva eterna irregularitat té jugadors d’un grandíssim nivell, com Pogba, Mata o Lukaku, capaços de posar en problemes qualsevol rival; i la Roma, que tot i no haver començat gaire bé la temporada ja va demostrar la temporada passada que pot erigir-se en un rival temible. Més assequibles, en canvi, semblen els altres tres possibles rivals. L’Ajax té grans talents joves, com De Jong o De Ligt, i una aposta de joc força atractiva, però s’intueix complicat que els ajacied puguin posar en gaires problemes un equip com el Barça a dos partits. Els d’Amsterdam, sense anar més lluny, van evidenciar ahir totes les seves virtuts i els seus defectes en posar contra les cordes tot un Bayern de Munic, per acabar-ho enviant tot en orris amb un penal evitable i una errada absurda en el tram final (3-3). L’Olympique de Lió, tot i disposar d’alguns jugadors de nivell com Depay, Fekir o Aouar, es troba molt lluny d’aquell equip que fa uns anys va destacar a Europa, mentre que el Schalke 04 es presenta com la gran ventafocs del sorteig. I és que el conjunt alemany, malgrat la seva classificació per als vuitens de final, ha encetat la temporada molt malament, com demostra el fet que en aquests moments és el 14è de la Bundesliga, a només quatre punts del descens directe.

El sorteig es celebrarà el proper dilluns dia 17 al migdia, moment en què es coneixerà la sort del Barça, que espera no haver de viatjar a Liverpool a mitjan febrer.

MÀXIMA ATENCIÓ

El sorteig dels vuitens es celebrarà el proper dilluns dia 17 al migdia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)