Barça

“Pocs equips sorprenen el Barça”

Valents. El tècnic del Llevant assegura que han de mantenir la personalitat davant l’equip de Valverde per “acostar-se a la victòria” i espera “un bon treball col·lectiu” per minimitzar el treball dels blaugrana i aturar Messi, “el millor del món”

Paco López, entrenador del Llevant, va assegurar en una roda de premsa que esperen amb moltes ganes la visita del Barça, un equip que no fa tremolar el tècnic valencià. “Som un equip atrevit. No ens espanta jugar contra el Barça. L’únic que no ens pot passar és que no siguem nosaltres mateixos sobre la gespa. Si perdem, que sigui perquè ens ha guanyat el Barça”, va explicar, i espera aconseguir que el conjunt granota sigui “un bloc fort i tenir un bon nivell d’implicació”. A López li agradaria repetir el 5-4 de la temporada passada, quan van ser l’únic equip que va guanyar en la lliga contra els de Valverde, i creu que algunes coses els poden servir d’aquell partit, tot i que té clar que “pocs equips sorprenen el Barça durant l’any”. Per tornar-ho a aconseguir, “s’han de donar unes determinades circumstàncies i després, que nosaltres arribem al nostre màxim potencial com a equip”. “Si aconseguim ensenyar les nostres senyes d’identitat, ens acostarem a la victòria”, creu l’entrenador granota. Paco López, que espera poder fer “un bon treball defensiu i minimitzar el treball del Barça” i, de retruc, aturar Leo Messi, a qui considera “sens dubte, el millor del món”, diu que es prenen l’eliminatòria de copa contra el Barça –“el rival més difícil del sorteig”– amb il·lusió, tot i que “la lliga és l’autèntica realitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)