Barça

Valverde: “El Llevant està fent les coses molt bé i l’any passat vam patir molt”

Roda de premsa. El tècnic blaugrana adverteix dels perills del conjunt granota i fa gala de la seva confiança en Dembélé i Coutinho

Ernesto Valverde ha fet aquesta tarda la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà el Barça al Llevant demà al vespre al Ciutat de València. Això és el més destacat del què ha dit el tècnic blaugrana.

El Llevant està jugant, va canviar de jugar amb dos a tres centrals, però les senyes d’identitat del Llevant estan clares. Està fent gols, està aconseguint grans resultats aquesta temporada, com el final de la passada. Té un contraatac perillós. L’any passat vam patir molt allà, va ser l’únic rival que ens va guanyar. Hi ha molt en joc. Tres punts i poder seguir al capdavant de la lliga.

No costa motivar els jugadors perquè sabem que ens juguem el lideratge i ens queden dos partits abans de vacances. Estem mentalitzats. Potser no és un partit amb la connotació del derbi de la setmana passada, per exemple, però sabem el què ens va costar l’any passat.

L’enfrontament en copa no condiciona gens. Però sabent que ens hem d’enfrontar properament, segur que el partit de demà ens serveix com a referència. Ells es fixen en tu i tu amb ells, com ens serveix de referència el de la temporada passada.

Estic content amb el rendiment de tots, també el de Coutinho, però a vegades juguen uns i a vegades, uns altres. Coutinho ens ha donat molt, ens dona molt i ens donarà molt.

Sempre he considerat que és Dembélé un dels jugadors més desequilibrants del món, com també ho penso de Coutinho. Esperem el millor d’ells. Dembélé ve de fer dos gols molt bonics en dos partits, i esperem que segueixi així.

Els més preocupats pels gols encaixats sempre som el tècnic i el porter perquè sabem que és el primer pas per no perdre. A vegades ens hem desviat del bon camí i està bé sumar ja dos partits sense encaixar. Esperem seguir així.

Umtiti segueix amb el seu procés de recuperació i esperem notícies. Tenim ara tres centrals, amb Vermaelen que és un central d’absoluta garantia, i mentre tinguem la baixa d’Umtiti, mirem al filial.

Malcom i Sergi Roberto estan bé, han fet alguna part de l’entrenament però no sé si arriben per aquest partit. Potser pel següent.

El mercat? Que Umtiti estigui recuperat seria una gran noticia per a nosaltres i voldria dir que encarem el final de temporada en les mateixes condicions que la vam començar, amb quatre defenses. Ho sabrem aviat. Pel que fa a la resta… Som el Barça i volem tenir un equip que pugui respondre a tot el què ens ve a sobre, però ja ho veurem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)