Barça

Overmars avisa el Barça que no està sol en la lluita

De Ligt i De Jong. El responsable esportiu de l’Ajax assegura que el club blaugrana és fantàstic, però que també existeixen altres equips interessants

Si s’ha de desprendre de De Ligt i De Jong a finals d’aquesta temporada, Marc Overmars, el responsable esportiu de l’Ajax, estaria entusiasmat de veure’ls jugar plegats al Barça, l’equip del qual va formar part i del qual guarda un molt bon record, malgrat que no hi va assolir títols. Manté també bona relació amb la directiva, encara que això no donarà avantatge al club blaugrana a l’hora de negociar el possible fitxatge de les dues perles holandeses. “El Barça és un club fantàstic, el meu favorit, però hi ha més clubs interessants. Tot Europa s’està movent i el Barça ha de fer les coses bé”, va afirmar Overmars abans del sorteig dels vuitens de final de la Champions. L’exjugador blaugrana hi va afegir que no cal que parli bé del Barça, perquè “ja saben” que es tracta d’un club magnífic.

No és cap secret que són molts els equips que han mostrat molt interès a fitxar De Ligt i De Jong. Tots importants i amb un alt potencial econòmic. El preu fixat per l’Ajax és de 75 milions d’euros per cadascun. Convèncer els jugadors, per tant, és l’element clau. Overmars va assegurar que la quantitat de diners que ofereixin als futbolistes “no importa tant als jugadors” i sí que valora com a rellevant que puguin jugar al costat d’un futbolista com Leo Messi.

El defensa central De Ligt s’està consagrant cada cop més i ha estat guardonat amb el premi Golden Boy al millor jugador sub-21 de l’any. Reemplaça Mbappé.

Gullit els veu per fer el salt; Sneijder dubta

En un acte per promocionar el mundial de Qatar, Ruud Gullit va dir que els veu preparats per fer el salt a una lliga més competitiva que l’holandesa. “De Jong està preparat per fer el salt. El futbol a Espanya és obert i l’afavoreix. Caldrà estar atents al que decideixi. De Ligt també ho està fent molt bé, és un central amb bon físic i per això podria encaixar en el futbol anglès.” Sneijder, però, té algun dubte. “De Jong té molta qualitat, però no puc dir si és un jugador llest per al Barça. El salt a la lliga espanyola és gran. Abans d’anar al Madrid, sempre vaig pensar que havia de jugar cinc anys en la lliga holandesa per tenir més partits en la Champions. Però això està canviant. No puc dir si estan a punt per anar al Barça, ni ell ni De Ligt”, va dir l’exmadridista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)