Barça

Rabiot, cada cop més a prop del Camp Nou

Ara tenen pressa. La trencadissa entre el jugador i el PSG, que l’ha amenaçat amb l’ostracisme si no renova, ha provocat que el club francès li estigui buscant una sortida ràpida

De negar-se en rodó a l’estiu a negociar un traspàs a reclamar una trucada del Barça per posar fil a l’agulla. Aquest és el canvi d’escenari que ha provocat Adrien Rabiot amb la seva negativa a renovar amb el PSG, que ahir va filtrar a la premsa francesa que està esperant que algú del Barça li truqui per mirar d’enllestir l’operació aquest mateix hivern. El diari Le Parisien, de fet, encara va anar més enllà i va assegurar que l’acord entre el Barça i Adrien Rabiot ja és total.

I és que el París Saint-Germain d’Al-Khelaïfi no està acostumat que els seus jugadors prenguin decisions contràries al que reclama el xeic. I, si no, que ho preguntin a Marquinhos o a Verratti, dos futbolistes que al seu dia van temptejar la possibilitat de sortir de París fins que es van veure obligats a recular per la intransigència d’Al-Khelaïfi. Verratti, de fet, fins i tot va haver de canviar de representant. Ara, però, al club francès li ha sortit una nafra amb la qual no comptava, Adrien Rabiot, que es nega a renovar el seu contracte, que finalitza el 30 de juny. Amb aquesta poderosa carta a la màniga, el migcampista va intentar fitxar pel Barça l’estiu passat, fet que hauria significat uns beneficis econòmics per al PSG, tot i que a la baixa. El club parisenc, però, s’hi va tancar en banda, convençut que Rabiot faria marxa enrere i signaria la renovació. El jugador, però, s’ha mantingut ferm, cosa que ha acabat enfurismant el PSG. “Adrien Rabiot m’ha comunicat que no renovarà i que vol marxar”, va admetre ahir Antero Henrique, el director esportiu del París Saint-Germain, que, notòriament molest, va deixar anar una amenaça que portarà cua. “Les conseqüències seran molt clares. El jugador es quedarà a la banqueta de manera indefinida”, va dir Henrique. Lluny d’atemorir Rabiot, l’amenaça encara l’ha ajudat més a decidir-se per sortir, i a França fins i tot ja s’especula amb la possibilitat que el migcampista emprengui accions legals si les paraules d’Henrique s’acaben complint.

El Barça, tranquil

Un migcampista jove, amb la qualitat de Rabiot i amb la carta de llibertat sota el braç és un autèntic caramel en un futbol en què cada vegada es paguen més diners pels traspassos. És per això que l’anunci que va fer ahir Henrique ha activat la maquinària de clubs com ara el Real Madrid, el Manchester United, el Bayern de Munic i la Juventus per mirar d’aconseguir els serveis del jugador, aprofitant que el París Saint-Germain, veient-se sense possibilitats de retenir el jugador, l’ha posat al mercat. I és que el Barça no pensa pagar aquest hivern uns diners per cobrir una posició que ja té ben coberta si es pot esperar fins al juny i fitxar Rabiot només atenent la prima per al jugador. L’única cosa que falta, doncs, és que el migcampista compleixi la seva paraula i no escolti les ofertes que aquests dies li estan arribant per fer les maletes al gener. En aquest sentit, el Barça està tranquil, ja que des de l’entorn de Rabiot no es cansen de reiterar que el francès ja ha decidit que vol seguir la seva carrera esportiva al costat de Leo Messi. Sembla, doncs, que tots els camins duen al Camp Nou, i amb el PSG traient foc pels queixals.

PAS A PAS

‘Le Parisien’ assegura que el migcampista ja té un acord amb el Barça

JUGADA ERRÒNIA

El PSG es va negar a traspassar Rabiot a l’estiu, convençut que acabaria renovant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)