Barça

“Serà una eliminatòria incerta”

Valverde en 9 frases.

EL PARTIT CONTRA EL LLEVANT: “Partim com a favorits però això no vol dir res. Vam haver de treballar per guanyar en la lliga La nostra ambició es passar i per això hem de guanyar demà.”

MUNIR: “Munir ha pres una decisió i el club també en pren una al respecte. Si es pot solucionar en aquest mercat, millor.”.

ALTERNATIVES A MUNIR: “Abel Ruiz ara està lesionat i tenim Mújica. Ja ho veurem, porto dies donant-li voltes.”.

EL SEU FUTUR: “Això ho portarem amb naturalitat. Quan hi hagi alguna cosa a dir, el club o jo ho farem.”.

DEBUT DE MURILLO: “Vam apostar per un jugador de la nostre lliga perquè tingués un rendiment immediat. Haurà de jugar, si.”.

LA COPA, UN PROBLEMA?: “Diuen que la copa es un problema però jo no n’estic tan convençut. El gener de l’any passat si que ens vam deixar algun punt però no incidiria tan en això. La copa ens dona molt. A tothom li encanta jugar la final. No podem renunciar a res, som el Barça.”.

EL DESGAST DE LA COPA: “En les derrotes tothom té una opinió. A Roma no perdem per la copa, jo tinc les meves reserves sobre això que es diu. Però reconec que hi ha desgast en aquest mes. Si que hem de canviar coses per arribar bé, però això tampoc et garanteix res.”.

MALCOM: “Està amb nosaltres i esperem molt d’ell. No esperem que vingui ningú i que se l’endugui, ens quedaríem sense jugadors.”.

EL VAR: “Estava escrit que seguiria la polèmica. La idea es que sigui més just per tots. Però que hi hagi polèmiques no es res que no esperéssim.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)