Barça

El pare de Neymar desmenteix les trucades

Mercat. El diari ‘El Mundo’ assegura que el pare del brasiler ha trucat a Bartomeu per demanar-li el retorn del seu fill. Des del Barça reconeixen el desig, però també neguen aquesta conversa

Que a Neymar li agradaria tornar al Barça és un secret de domini públic. El jugador ha confessat més d’una vegada als seus excompanys de vestidor que es va equivocar en marxar al París SG i que troba a faltar el club blaugrana. Moviments des de l’entorn del brasiler i algun tempteig per veure si un possible retorn seria possible hi ha hagut durant els últims mesos, però el mateix pare i representant del futbolista va desmentir ahir que aquests contactes hagin anat fins al punt d’haver trucat ell mateix al president del Barça, Josep Maria Bartomeu.

El pare de Neymar, en el seu compte d’Instagram va publicar les paraules “fake news” referint-se a la informació publicada ahir pel diari El Mundo. Aquesta informació deia que Neymar està desesperat per tornar al Barça i que havia fet fins a cinc trucades per mostrar el seu penediment poder tornar i demanant que el club blaugrana el tornés a comprar. La informació explica que el pare de Neymar ha trucat personalment al president Bartomeu i a altres directius del club. Aquesta mateixa notícia diu que la resposta blaugrana va ser que el primer que havia de fer el jugador era retirar la demanda que té contra el club, havent rebut la negativa del pare del davanter. El Barça i els Neymar s’han de veure pròximament als tribunals. Per al dia 31 d’aquest mes estan citades les dues parts al jutjat de primera instància de Barcelona. Neymar reclama 30 milions que el Barça no li va pagar en concepte de prima de renovació. Quan Neymar va ampliar i millorar el seu contracte amb el club blaugrana per última vegada, les dues parts van acordar una prima de renovació de 63 milions d’euros a pagar en dos terminis. El Barça va pagar el primer termini, però els 30 milions del segon els va guardar en una notaria, considerant que no els ha de pagar perquè Neymar va trencar la seva relació amb el Barça. A més, el club blaugrana demana també el retorn dels altres 33 milions que ja va pagar i nou milions més en concepte de danys i perjudicis. Segons el diari El Mundo, per al Barça, per començar a parlar d’un possible retorn, és indispensable la retirada de la demanda dels Neymar. El mateix diari afirma que està citat a declarar com a testimoni, per part del Barça, el president del PSG, Nasser al-Khelaifi.

Des del club blaugrana també es desmentia ahir que el president Bartomeu hagi parlat amb el pare de Neymar per telèfon, però es reconeixia que des de l’entorn del jugador han arribat missatges sobre l’errada que va significar la seva marxa i com d’encantat estaria de tornar. Des del mateix Barça, però, asseguren que no hi poden haver converses amb un judici pel mig i també veuen molt difícil un retorn per la gran quantitat de diners que costaria el jugador i per les males relacions que tenen el Barça i el PSG, que dificultarien una negociació.

EL RETORN

Des del Barça ho veuen impossible amb un judici pel mig i difícil per un tema de diners
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)