Barça

Munir, a punt per debutar

Comiat. El davanter hispanomarroquí, que assegura que sempre portarà el Barça “al cor”, supera la revisió mèdica amb el Sevilla i ja es podria estrenar avui amb els de Machín a San Mamés

“Vaig arribar al club amb setze anys amb la il·lusió d’un nen i amb els somnis que tenim tots els que entrem a la Masia. Vaig viure la realitat de créixer i compartir vestidor i equip amb els més grans i tot i que vaig haver de sortir en dues ocasions, vaig tornar i ho vaig continuar intentant. Ara torno a marxar. Aquest cop comprometent-me amb un altre club que també cuida el futbol. Sempre us portaré al cor.” Així, i penjant una fotografia fent un cor, Munir El Haddadi, que divendres va veure tancat el seu traspàs al Sevilla, es va acomiadar del Barça.

L’hispanomarroquí ja va passar ahir les proves mèdiques amb el club andalús, va signar el seu nou contracte, per tres temporades i mitja, i després de visitar les instal·lacions del Sánchez Pizjuán, es va incorporar a la concentració dels de Machín, que juguen avui a San Mamés, on fins i tot podria debutar. El tècnic del Sevilla va definir Munir com “un jugador de present i futur” i va afirmar que els aporta “competitivitat” i que “és una gran incorporació, que volien altres clubs”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)