Barça

Valverde: “Posarem el millor equip possible per passar ronda”

Ernesto Valverde. Roda de premsa prèvia al Barça-Llevant (copa)

Ernesto Valverde acaba de comparèixer fa uns instants davant els mitjans de comunicació per parlar del partit de tornada de copa de demà contra el Llevant al Camp Nou. El tècnic blaugrana ha parlat d’aquest partit i també d’altres temes d’actualitat. Recordem que el rei de copes afronta aquest duel decisiu de demà amb la necessitat de remuntar el 2-1 del Ciutat de València, si l’equip no vol dir adeu a la copa de forma precipitada. Aquestes han estat algunes de les respostes més interessants de Valverde:

Sobre el Llevant

“No crec que el Llevant vingui a especular. Ells vindran a fer-nos una pressió alta, com ens han fet en els dos últims partits contra nosaltres. No crec que canviïn el sistema de joc. Al final, en partits decisius cada equip intenta fer allò que millor sap fer. Ells estan funcionant bé fora de casa i segur que vindran a intentar aprofitar les seves armes”.

Bàsic no encaixar?

“La nostra intenció primordial és guanyar el partit. A partir d’aquí, lògicament és important no encaixar. Haurem d’estar alerta perquè el Llevant és un equip amb jugadors importants en la línia d’atac”.

Jugarà Messi?

“No ho diré. Prefereixo que Paco López no ho sàpiga, la veritat...”.

Jugarà l’equip titular o hi ha marge per a més rotacions?

“Posarem el millor equip possible per tal de superar l’eliminatòria, sabent això sí, que diumenge tenim un partit important”.

Veurem algun futbolista del filial en l’onze?

“Veurem. Vull veure l’entrenament d’avui abans de prendre una decisió final.”

El club fitxarà un 9?

“El missatge del club sempre és el d’intentar reforçar l’equip. A partir d’aquí, ja ho veurem. Si surt una bona opció ho farem, i si no fitxem a cap davanter doncs jugarem amb els jugadors que tenim”.

Sobre Frenkie de Jong.

“No he parlat amb De Jong en tot aquest temps. En absolut. Si acaba al PSG què passa...? Mira, per norma no tenim l’hàbit de parlar sobre jugadors que no estan aquí. A més, no tinc cap bola de vidre per encertar el futur”.

La seva renovació. Novetats?

“Quan tinguem alguna cosa a dir ja ho direm. No entenc massa que hi hagi tanta intriga amb tota aquesta història. Tinc contracte en vigor i punt.”

Però ara mateix quin és el percentatge d’opcions a favor de la seva continuïtat?

“Hi ha bona sintonia i estem dins els terminis que ens havíem fixat per tractar aquest tema. Normalitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)