Barça

“Respecte a Chumi, ho hem fet tot bé”

Ernesto Valverde. Tècnic del Barça

“Mai n’hem tingut cap dubte, ni abans ni després de fer-lo jugar. En absolut. Creiem que tot el que hem fet ho hem fet bé.” Així de contundent va ser Ernesto Valverde sobre la presumpta alineació indeguda de Chumi en el partit d’anada contra el Llevant que podria marcar el futur del Barça en la copa del Rei, tot i haver-se classificar sobre el camp. El tècnic blaugrana, però, està tranquil perquè, diu, “ja sabia que a Chumi no el podia fer jugar contra l’Eibar en lliga” i, afirma que “les normes són les que són i estan molt clares”. Valverde, doncs, ho té clar: “La sensació és que serem al sorteig i que la setmana que ve tenim eliminatòria. Mai n’hem tingut cap dubte.”

En l’aspecte esportiu, el tècnic blaugrana va acabar el matx d’ahir al Camp Nou satisfet pel paper dels seus jugadors. “Estem contents perquè teníem un marcador advers a l’inici i l’hem capgirat i seguim a la competició. Allà vam tenir problemes per superar la pressió alta. Aquí ens ha estat més fàcil, i quan aconseguim això som perillosos”, va afirmar el preparador, que va afirmar: “Arturo i Arthur són diferents i ens donen opcions diferents segons els partits.” A més, Valverde no va desaprofitar l’oportunitat per tocar el crostó a Malcom. “Té moltes qualitats i molt bones, i les volem veure”, va dir sobre el brasiler, “i això és extrapolable també a Aleñá”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)