Barça

Més ‘mobbing’ a Rabiot

Mercat. Després que no viatgés a l’estada de Qatar amb la resta de la plantilla del PSG, ahir el club va obligar Adrien Rabiot a entrenar-se amb l’equip reserva per tibar més la corda

Nou capítol en el cas Adrien Rabiot. El PSG va obligar ahir el futbolista francès a entrenar-se amb l’equip reserva. Segons va informar el diari L’Équipe, el club presidit per Nasser al-Khelaïfi va prendre ahir aquesta decisió, coincidint amb el retorn de la primera plantilla després de la seva petita estada a Qatar, en la qual ja no va participar aquesta setmana Rabiot, que no va viatjar i es va quedar a París per “motius familiars”, sempre segons la versió pública del PSG. A ningú se li escapa, però, que Rabiot no va anar a Qatar per la seva negativa a renovar amb el seu actual club i que el fet d’obligar-lo ara a entrenar amb l’equip B respon també a una estratègia del PSG per forçar la marxa de Rabiot ja en aquest mateix mercat d’hivern i treure’n així almenys alguna petita compensació econòmica.

Rabiot, que acaba contracte el 30 de juny, està tranquil i ahir va entrenar-se amb normalitat. En la sessió amb l’equip reserva també hi va ser present Kevin Rimane, un altre dels que tenen els dos peus fora del club.

L’entrenador alemany Thomas Tuchel, partidari de tornar a comptar amb el futbolista si quan es tanqui el mercat d’hivern el dia 31 de gener el jugador encara és a París, es va voler desmarcar ahir de la decisió del club de fer entrenar Rabiot amb els reserves. Tuchel, això sí, es va mostrar respectuós amb la decisió: “He de preparar el partit contra el Guingamp i serà un equip sense Adrien. Això és així. Respecto les decisions del club i aquesta és una decisió de club.” Caldrà veure com evoluciona el cas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)