Barça

Aleñá destaca en la seva estrena de titular en lliga

Bona actuació. El migcampista del planter va demostrar una gran personalitat i va tenir una actuació força destacable contra el Leganés durant els 65 minuts que va estar sobre la gespa

Aquesta passada setmana, en una entrevista a aquest diari, Carles Aleñá, ambiciós, reconeixia que després d’aconseguir ser membre de ple dret del primer equip després de rebre el dorsal el seu objectiu era créixer i tenir més minuts en totes les competicions. Doncs bé, contra el Leganés, i aprofitant la duresa del calendari aquest mes de gener, Ernesto Valverde va decidir fer rotacions i deixar a la banqueta Messi, Rakitic i Lenglet.

La suplència del croat no va ser reemplaçada per Arturo Vidal, sinó que el tècnic va voler premiar la bona feina d’Aleñá donant-li la seva primera titularitat en la lliga. Fins ahir només havia jugat estones en quatre partits –Betis, Vila-real, Celta i Getafe– però amb prou feines no havia arribat als 50 minuts entre tots quatre partits. Contra els castellonencs va marcar un gol fantàstic a passada de Messi.

Contra el Leganés en va disposar de 65 i va demostrar que la confiança de Valverde va ser un encert. Junt amb Dembélé va ser un dels millors en la primera part. Situat d’interior dret, va ensenyar personalitat i en gairebé totes les accions va prendre la bona decisió. Quan passar, quan conduir i com es va associar. La targeta groga que va rebre possiblement va condicionar que fos un dels substituïts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)