Barça

Kevin Prince Boateng ja és blaugrana

Oficial. El jugador del Sassuolo, de 31 anys, arriba cedit pel que queda de temporada i el Barça es reverva una opció de compra de 8 milions d’euros

Ja és oficial. Kevin-Prince Boateng és el nou reforç per a la davantera del Barça en aquest mercat d’hivern. El jugador de 31 anys arriba cedit del Sassuolo pel que queda de temporada i el club blaugrana es reserva una opció de compra a final de curs, de 8 milions d’euros. Amb passat, entre d’altres equips, al Milan, on va viure els seus millors dies, i també a la lliga espanyola, amb Las Palmas fa dues temporades –va marcar 10 gols–, Boateng es converteix així en el reforç que volia Valverde per ocupar el buit que ha deixat en la plantilla la sortida de Munir al Sevilla. El club no ho confirma, però el cost de la cessió seria d’uns 2 milions d’euros. Boateng ja ha arribat a Barcelona aquesta mateixa nit, i demà, després de signar el seu nou contracte, serà presentat al Camp Nou com a nou jugador blaugrana (12.15 hores) i oferirà la roda de premsa de presentació (13 hores).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)