Barça

Samper queda lliure per marxar

Mercat. El Barça no ha executat la clàusula que tenia per ampliar-li el contracte un any més i, per tant, el migcampista, que acaba el contracte el mes de juny que ve, abandonarà la disciplina del club blaugrana a l’estiu sense deixar diners a la caixa

Sergi Samper no continuarà al Barça la temporada que ve. El migcampista barceloní té contracte fins al 30 de juny i el club blaugrana no ha executat –abans del 31 de desembre del 2018, la data límit– la clàusula d’ampliació per una temporada més que tenia a la seva disposició. D’aquesta manera, Samper abandonarà la disciplina del club de la seva vida a finals d’aquesta temporada i ho farà com a agent lliure, sense deixar ni un euro a la caixa de l’entitat i després de no comptar per als entrenadors. Ara mateix, de fet, el barceloní, que acaba de sortir d’una lesió, ja és lliure per negociar amb el club que vulgui, i d’ofertes no li’n faltaran. Samper, que diumenge va fer 24 anys, té bon cartell arreu d’Europa. Samper ja ha provat sort lluny del Camp Nou. Primer, a Granada i posteriorment, a Las Palmas, però les lesions li han jugat una mala passada, sobretot en la seva estada al club canari.

Aquest curs, que va començar arrossegant problemes al genoll i amb un esquinç de turmell, Samper només ha disputat un partit. Va ser contra la Cultural Leonesa a finals d’octubre. Va ser titular en un equip farcit de futbolistes poc habituals i es va lesionar en el minut 33, una lesió muscular que el va tenir de baixa fins aquest diumenge, quan va rebre l’alta mèdica, dos mesos i mig després.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)