Barça

El comitè d’Apel·lació desestima el recurs del Llevant

‘Cas Chumi’. El comitè d’Apel·lació desestima el recurs presentat el Llevant per la presumpta alineació indeguda de Chumi i confirma que el Barça jugarà els quarts de final. El conjunt granota pot anar al TAD

Passada ja aquesta mitjanit, el Comitè d’Apel·lació ha desestimat el recurs que havia presentat el Llevant per la presumpta alineació indeguda del jugador del Barça Chumi en el partit d’anada dels vuitens de final de copa, fa dues setmanes al Ciutat de València. D’aquesta manera, es confirma que el club blaugrana segueix en la competició i que disputarà els quarts de final, que enceta dimecres al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla.

El Comitè de Competició ja havia resolt la setmana passada, l’endemà que el Barça eliminés el Llevant, que la denúncia del conjunt granota havia arribat fora de termini, i que no l’acceptava, tot i que no va determinar si l’alineació de Chumi, que estava sancionat amb el Barça B per acumulació de targetes a segona B, era indeguda o no. Ara, el Llevant té 15 dies per recórrer la decisió al TAD, cosa que minuts després de la resolució d’Apel·lació, ja ha confirmat que farà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)