Barça

Boateng: “Messi és el millor jugador d’aquest món i de tots els mons”

Presentació oficial. Kevin-Prince Boateng

Kevin-Prince Boateng acaba de ser presentat fa només uns instants com a nou jugador del FC Barcelona, en un acte de presentació celebrat a la sala Ricard Maxenchs. El futbolista, propietat del Sassuolo, arriba cedit fins a final de temporada a canvi d’1 milió d’euros i amb una opció de compra de 8 milions.

L’internacional ghanès s’ha mostrat lògicament molt il·lusionat pel fet de poder vestir la samarreta blaugrana. Per ell, arribar al Camp Nou als seus gairebé 32 anys és tot un somni. Assumeix el seu rol com a alternativa a Luis Suárez. Sap que no ve a ser titular. “Sóc una persona realista. Sóc conscient que era difícil fitxar pel Barça en aquest moment de la meva carrera, però el futbol a vegades et regala aquestes coses. Treballo perquè els meus fills em vegin com un ídol i és igual quin rol tingui aquí i el temps que hi estigui. Lògicament l’objectiu és quedar-me, però ja es veurà. Tinc clar que aquí hi ha grans jugadors. No vinc a ser titular al primer partit. Està clar. El meu rol serà el d’ajudar a l’equip. Tinc experiència en la lliga i a Europa i puc ajudar en aquest sentit”.

Quan Boateng va conèixer l’interès del Barça per fitxar-lo, no va dubtar: “Jugar al Barça és meravellós. Quan el meu agent em va comunicar la notícia li vaig dir que aniria a Barcelona a peu si calia. No calia ni l’avió. Les sensacions són increïbles. Jugar al costat d’aquests futbolistes és un honor i un regal. Suárez està entre els millors davanters del món i Leo Messi és el millor futbolista d’aquest món i de tots els mons”, ha assegurat.

Boateng, que ha bromejat amb Abidal sobre l’acció que van protagonitzar tots dos anys enrere en un Milan-Barça a San Siro, i que va acabar amb el gol del ghanès, diu que ara mateix té ànima de 9, tot i que en el passat ha estat un futbolista més versàtil: “Ara mateix em sento un 9. Em sento còmode en aquest rol”. Físicament, per cert, se sent al cent per cent. Si fos per ell, jugaria ja demà contra el Sevilla a la copa: “Estic bé. Vinc de jugar 90 minuts amb el Sassuolo el cap de setmana. Estic a punt pel que convingui”.

Aquesta tarda, Kevin-Prince Boateng farà el seu primer entrenament amb el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)