Barça

El TAD confirma que es juga el Sevilla-Barça

Copa del Rei. El Tribunal Administratiu de l’Esport acaba de denegar la cautelar del Llevant, en què demanava aturar la competició

El Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD), reunit en caràcter d’urgència aquest matí, ha denegat la mesura cautelar presentada pel Llevant en el cas Chumi. Per tant, el TAD refusa aturar la competició tal i com sol·licitava el club valencià. La copa del Rei continua amb el seu curs i el Sevilla-Barça d’aquesta nit (21.30 h) al Sánchez Pizjuán es jugarà amb tota normalitat tal i com estava previst.

Aquesta decisió del TAD manté la concordança amb les anteriors decisions preses per la Jutge Única de Competició, Carmen Pérez, i també pel Comitè d’Apel·lació, que havien donat la raó al Barça a l’entendre que la denúncia del Llevant per possible alineació indeguda de Chumi en el partit del Ciutat de València va fer-se fora de termini.

El TAD, doncs, denega la petició d’aturar una competició que ahir ja va encetar els quarts de final amb el Getafe-València (1-0). La resta del procediment continuarà amb el tempo habitual i establert, i el TAD encara tardarà uns dies a resoldre el seu veredicte final en el cas. De moment, però, la copa es juga. Hi ha partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)