Barça

El Barça fitxa De Jong per 75 milions més 11 en variables

Mercat. El migcampista holandès signarà un contracte per les cinc properes temporades. La plana major del club blaugrana ha tancat l’operació avui a Amsterdam

El FC Barcelona s’endú una de les peces més cobejades del mercat. Frenkie De Jong ja es oficialment jugador del club blaugrana després que avui s’hagi tancat l’acord amb l’Ajax a Amsterdam, on una comitiva encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu s’ha desplaçat al matí. L’han acompanyat el CEO, Òscar Grau, i també el mànager general esportiu, Pep Segura, i el cap dels serveis jurídics, Roman Gómez Ponti. El cost de l’operació serà de 75 milions d’euros més 11 milions en variables. De Jong signarà un contracte amb el Barça per a les pròximes 5 temporades, fins al final del curs 2023/24.

L’operació va avançar molt ahir després que el representant del migcampista, Ali Dursun, comuniqués al PSG i al Manchester City la decisió del seu representat i que no era cap altre que convertir-se en jugador del Barça. Un viatge llampec a Amsterdam el dijous passat ha esdevingut decisiu en el canvi de decisió de De Jong, que pràcticament tenia decidit fitxar pel PSG.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)