Barça

El protagonista

Kevin-Prince Boateng

Titular sense esperes

Ernesto Valverde ja va avisar dimarts, en la roda de premsa prèvia al partit d’ahir contra el Sevilla, que Kevin-Prince Boateng estava preparat per jugar de seguida, que el fet d’haver estat competint fins a l’últim moment amb el seu anterior club el permetria entrar en la dinàmica del Barça sense gaires esperes. I el Txingurri va demostrar ahir que parlava de debò, ja que tan bon punt el Barça va rebre al matí el transfer de l’exjugador del Sassuolo, l’entrenador va configurar al seu cap l’onze amb el qual pretendria posar problemes al Sevilla, amb Kevin-Prince Boateng com a davanter centre titular. A l’hora de la veritat, però, el nou jugador blaugrana no va poder brillar en el dia del seu debut, més enllà de mostrar el seu potencial per aguantar la pilota d’esquenes a la porteria rival, moments en què Kjaer, el seu marcador, va patir de valent per evitar que es girés. En la resta de tasques del joc, però, a Boateng se’l va veure força perdut, com era d’esperar en un jugador que només ha completat un entrenament amb els seus nous companys. I és que el nou 9 blaugrana no es va entendre ni amb Malcom ni amb Aleñá, els jugadors que sempre van estar més a prop d’ell al camp, fent desmarcades a destemps i enllaçant combinacions sense cap incidència. Al seu favor, però, cal remarcar que Boateng tampoc va desentonar, ja que va signar una actuació semblant a la de la resta de jugadors del Barça.

Poca participació

En els 62 minuts en què Boateng va estar ahir damunt la gespa del Sánchez Pizjuán de Sevilla abans de ser substituït per Luis Suárez, va intervenir en un total de 36 vegades, una dada força minsa. Curiosament, només en dues ocasions va rebre la pilota a l’espai, cosa que demostra que l’equip el va utilitzar de boia per mirar de sortir mentre ell guanyava temps davant la pressió dels centrals dels de Machín. El pitjor per als interessos del Barça, però, és que el nou jugador blaugrana no va poder rematar ni una vegada a porteria. No cal oblidar, però, que, tot i ser titular tot just acabar d’arribar, ja tindrà temps per demostrar la seva vàlua, malgrat que malauradament el seu debut sempre serà aquell en què el Barça va quedar amb un peu i mig fora de la copa del Rei.

36
intervencions
0
passades de mèrit bones
1
pilota recuperada
5
pilotes perdudes
1
falta comesa
2
faltes rebudes
0
rematades Dades facilitades per Carles Domènech. La TdT a Catalunya Ràdio
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)