Barça

Ernesto Valverde

Tècnic del Barça

“No em penedeixo d’haver deixat Messi a Barcelona, ho havia de fer”

“És un mal partit.” Ernesto Valverde no es va estar per romanços i ho va deixar molt clar ahir després de la derrota contra el Sevilla. El tècnic basc va centrar la desgràcia, sobretot, en l’encert de cara a porteria. “En el primer temps hem tingut el joc més o menys controlat, però estàvem molt exposats al darrere En la segona part, un cop han marcat, estàvem més exposats i així és com ha arribat el segon. Ens ha faltat, sobretot, generar més ocasions”, va dir el tècnic, que va deixar molt clar que ell no pensa llençar la copa. “Se’n parla molt, però les coses no les trobes a faltar fins que no les perds”, va dir, tot i que va fer èmfasi en la necessitat de fer rotacions: “L’any passat, durant el mes de gener, vam pagar a la lliga l’esforç de la copa. Per això creiem que hem de donar més descans.” El Txingurri, de fet, va ser molt clar, i va afirmar que tornaria a donar descans al seu millor home. “No em penedeixo d’haver deixat Messi a Barcelona. Era el que havia de fer”, va assegurar, conscient del risc que corria: “Quan fas canvis ja saps que arrisques, i si perds és perquè no l’has encertada.” Tot i així, el preparador blaugrana no va confirmar quin tipus d’equip jugarà a la tornada: “Diumenge tenim un partit important contra el Girona i el volem guanyar, i després pensarem en el partit de dimecres. Però la intenció és seguir en la copa i farem els possibles per passar.” No va jugar Messi, però sí el nouvingut Kevin-Prince Boateng. “Ha estat una decisió de risc, però creia que era el millor per donar descans a alguns homes i perquè ell ve de jugar a Itàlia.”

Content amb De Jong

Ernesto Valverde també va parlar d’un dels homes del dia: Frenkie de Jong. “És un fitxatge molt il·lusionador per al club, amb perspectiva de futur i també de present, perquè és un gran migcampista. Li desitgem el millor, perquè els seus èxits seran els èxits del club. És un gran fitxatge”, va assegurar el tècnic en referència a l’holandès.

ROTACIONS

“Quan fas canvis ja saps que arrisques, i si perds és perquè no l’has encertada”

LA TORNADA

“Ja pensarem en dimecres, però la intenció és seguir i farem els possibles per passar”

DE JONG

“És un gran fitxatge, amb perspectiva de futur pel club. És molt il·lusionador”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)