Barça

Arthur: entre 3 i 4 setmanes de baixa

El brasiler té una lesió muscular al bíceps femoral de la cama esquerra i es perdrà, com a mínim, l’anada dels vuitens de la Champions, la tornada de les semifinals de la copa i els partits de lliga contra l’Athletic, el Valladolid, el Sevilla, el Madrid i el Rayo

Males notícies per al Barça. Arthur Melo, un dels jugadors que millor rendiment havia donat darrerament, pateix una lesió muscular al bíceps femoral de la cama esquerra, una dolença que deixarà el migcampista brasiler entre tres i quatre setmanes a la infermeria justament en el moment en què el calendari dels blaugrana farà pujada. I és que Arthur es perdrà, com a mínim, l’anada dels vuitens de la Champions contra el Lió, la tornada de les semifinals de la copa contra el Madrid i els partits de lliga contra l’Athletic, el Valladolid, el Sevilla, el Madrid i el Rayo. Si tot va bé, però, el jugador podria estar a punt per disputar la tornada de la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)