Barça

“El de l’Athletic és un dels partits més difícils que ens queden”

Ernesto Valverde ha parlat en roda de premsa abans del partit que enfrontarà demà al vespre al Barça i l’Athletic Club, a San Mamés. Això és el més destacat del què ha dit el tècnic blaugrana:

El dubte de Messi

“Veurem com està a l’entrenament... A la copa no volíem arriscar i demà és una situació semblant. Està bé, però si estigués al 100% jugaria. Si no ho està, a veure quina decisió prenc”

La baixa d’Arthur

“Perdem un jugador que ens dona control de joc, però tenim alternatives. Hi ha Aleñá, tot i que és més ofensiu, i també Arturo Vidal, tot i que també és ofensiu i sense tant control. Depèn de com ens esperem que sigui cada partit, apostarem per una cosa o una altra”

La tornada de Dembélé

“Ahir va fer la sessió completa amb nosaltres i hem de valorar si pot jugar a San Mamés”

El perill de San Mamés

“Sabem com juga l’Athletic i que, des de fa anys, els partits que juga el Barça allà són molt complicats, amb una gran pressió ambiental. Serà un partit bonic de veure i un dels més difícils que ens queden fins a final de temporada”

Athletic

“El veig amb una dinàmica semblant a quan van venir al Camp Nou, però quan les coses no surten sempre hi ha angoixa. Ara tenen un punt de confiança més alt i crec que si enganxen un parell de resultats bons a mirar cap amunt”

Setmana neta

“És important pel descans físic i el descans mental. El calendari és molt exigent per a qualsevol equip europeu que estigui en dus o tres competicions perquè és molt difícil mentalitzar-te per jugar cada tres dies a un al nivell”

Rotacions

“La setmana que ve tenim marge perquè els jugadors descansin però no posarem jugadors que estiguin carregats perquè no volem arriscar a que es lesionin. No volem perdre jugadors”

La recuperació d’Umtiti

“Ahir va fer la primera part de l’entrenament amb el grup, però nome´s els rondos. Esperem que a poc a poc es pugui anar incorporant i anar treballant amb nosaltres una mica més”

La seva renovació

“Quan tingui una resposta sobre això, la donaré”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)