Barça

Dembélé reapareix però no té temps de desencallar el duel

Bona notícia. El francès s’ha perdut un total de cinc partits després de la lesió al turmell

La millor notícia del partit de San Mamés va ser la reaparició d’Ousmane Dembélé després d’estar 20 dies de baixa per una lesió al turmell que va fer-se en el partit contra el Llevant al Camp Nou. El davanter francès es va lesionar quan passava per un moment molt dolç de joc i s’ha perdut un total de cinc partits: contra el Girona i el València en la lliga, els dos de l’eliminatòria de la copa del Rei contra el Sevilla i el clàssic contra el Madrid també en aquesta competició.

Contra l’Athletic va entrar al camp en el minut 75 en el lloc de Coutinho, que, malgrat millorar en el segon temps, continua oferint un rendiment molt allunyat del que se n’espera. Amb la seva entrada, Valverde buscava desencallar el partit i que amb la seva presència obrís el camp però li va faltar temps i encert, ja que amb prou feines va poder intervenir en el joc. El seu retorn era molt esperat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)