Barça

A Lió, de manera còmoda i ràpida

Champions. Bona oferta per als aficionats del Barça per desplaçar-se la setmana vinent a terres franceses per donar suport als de Valverde

Ahir va tornar la lliga de campions. La setmana vinent serà el torn del Barça. L’equip d’Ernesto Valverde jugarà dimarts vinent l’anada dels vuitens de final a Lió contra l’Olympique. Els blaugrana estaran acompanyats per centenars de seguidors culers, que trobaran una còmoda i ràpida manera de desplaçar-se fins a la ciutat francesa en tren, gràcies als trens d’alta velocitat que gestionen Renfe i l’SNCF i que uneixen Barcelona i Lió en menys de cinc hores, amb sortida i arribada al centre de les dues ciutats i sense la necessitat de fer cues i haver de presentar-se molt temps abans als aeroports.

Els seguidors del Barça poden arribar el mateix dia del partit a Lió de manera directa sortint des de Barcelona o Girona. Un tren d’alta velocitat surt de l’estació de Barcelona-Sants a les 8.25 h del matí. Aquest mateix tren té hora de sortida des de l’estació d’alta velocitat de Girona a les 9.06 h del matí del dimarts dia 19 de febrer. L’arribada a Lió està prevista per a les 13.20 h del migdia, amb temps per dinar i passejar i conèixer la ciutat francesa abans del partit. La freqüència de trens és diària, així que, si els aficionats del Barça volen marxar un dia abans per gaudir més temps de la ciutat francesa, ho poden fer dilluns. Pel que fa a la tornada, un tren d’alta velocitat surt de Lió dimecres dia 20 a les 14.24 h del migdia, i té l’arribada prevista a l’estació de Girona a les 18.49 h de la tarda i a la de Barcelona-Sants a les 19.30 h del vespre. El preu del trajecte és a partir de 39 euros.

A banda de viatjar de centre a centre de les ciutats i no haver de perdre el temps en cues i temps d’espera, podent pujar al tren fins a dos minuts abans de la seva sortida, un altre avantatge és la comoditat. Els trens d’alta velocitat que uneixen Barcelona i Lió, els S-100, disposen de wifi gratuït des del mes de gener passat, i també de l’emissió de pel·lícules en diversos idiomes que fan més amè el trajecte.

Tots els viatgers, a més, poden portar fins a tres maletes sense haver de pagar cap suplement per cap d’aquestes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)