Barça

L’Estadi Johan Cruyff s’inaugurarà al juny

Obres nou Miniestadi. Bartomeu ha anunciat la data en la visita a la instal·lació que ha fet amb els mitjans de comunicació

Les obres de l’Estadi Johan Cruyff evolucionen a bon ritme i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, espera poder inaugurar-lo abans de l’estiu. “Espero poder convocar a tothom [als mitjans de comunicació] el proper mes de juny per a la inauguració de l’estadi. És un estadi preparar amb temps i molt estudiant. Estem molt contents per veure com està creixent tot i com s’està fent”, ha afirmat el mandatari blaugrana. “Els que deien que l’Espai Barça no es faria, aquí tenen el primer pas. I els projectes seguiran després a Les Corts”, ha sentenciat Bartomeu.

El president del Barça ha fet aquestes afirmacions en la visita que ha organitzat el club amb els mitjans de comunicació per veure com evolucionen les obres de la instal·lació ubicada a la ciutat esportiva Joan Gamper, amb capacitat per a 6.000 persones i un cost de 12 miloins d’euros. A la visita també hi han assistir Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí; Jordi Moix, comissionat de l’Espai Barça; Susila Cruyff, filla de l’extècnic holandès Johan Cruyff; Òscar Grau, CEO del Barça, i els directius Xavi Vilajoana i Josep Ramon Vidal-Abarca, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)