Barça

Luis Suárez busca el ple

Repte personal. El Valladolid, el pròxim rival del Barça en la lliga, és l’únic equip de primera divisió immune encara a la voracitat de l’uruguaià

Luis Suárez ha marcat un únic gol en els sis últims partits oficials que ha jugat amb el Barça. Va ser contra el Sevilla al Camp Nou, en la tornada de copa (6-1). L’uruguaià, però, va quedar-se a zero contra el Sevilla al Pizjuán i contra el Real Madrid en l’anada de les semifinals. En la lliga fa tres partits que no marca. Ni contra el Girona a Montilivi, ni contra el València a casa, ni contra l’Athletic a San Mamés.

La visita del Valladolid en aquesta vint-i-quatrena jornada de lliga (demà, a les 20.45 h) dibuixa un doble repte per al dorsal 9 del Barça. Per una banda, Suárez buscarà retrobar-se amb el gol després de tres partits de lliga sense marcar. L’últim va ser contra el Leganés (3-1) farà quasi un mes. I per una altra banda, el charrúa té al davant el repte de marcar-li per primera vegada al Valladolid. Si ho aconsegueix, Luis Suárez traurà de la llista l’únic equip de primera divisió contra el qual encara mai ha marcat. De fet, aquest serà tot just el segon partit de Suárez contra el Valladolid des que és al Barça, després del seu ascens de primera divisió aconseguit la temporada anterior.

Suárez ja havia aconseguit fer el ple el curs passat, però amb l’ascens del Rayo, l’Osca i el Valladolid, entraven en escena noves víctimes aquesta temporada. Contra el Rayo ja tenia els deures fets de temporades anteriors, però mai encara havia jugat contra l’Osca i el Valladolid. L’Osca va tastar la voracitat de Suárez el mes de setembre, en la golejada rebuda al Camp Nou (8-2). Doblet de l’uruguaià aquell dia. Jordi Masip, en canvi, va aconseguir frenar el seu excompany en el cara a cara de la jornada 2. Un gol de Dembélé va salvar els mobles aquella nit (0-1).

El Betis, l’Eibar i el Real Madrid (9), seguits de l’Espanyol (8), són les víctimes favorites del davanter uruguaià en la lliga.

Suárez, per cert, és un dels futbolistes de la plantilla que més minuts acumula en aquest 2019. Valverde només li ha donat descans en el partit d’anada dels vuitens de final de la copa jugat el 10 de gener al Ciutat de València. En la resta ha estat sempre present. Ha jugat 10 dels 11 partits oficials de l’equip aquest curs.

Betis Li ha fet 9 gols
(en sis partits jugats en la lliga)
Eibar 9
(en set partits)
Real Madrid 9
(en nou partits)
RCD Espanyol 8
(en nou partits)
Rayo Vallecano 5
(en quatre partits)
Llevant 5
(en cinc partits)
Athletic 5
(en set partits)
València 5
(en deu partits)
Girona 4
(en quatre partits)
Getafe 4
(en sis partits)
Leganés 4
(en sis partits)
Celta 4
(en vuit partits)
Real Sociedad 4
(en vuit partits)
Sevilla 4
(en nou partits)
Alavés 3
(en quatre partits)
Vila-real 3
(en set partits)
Atlético de Madrid 3
(en vuit partits)
Osca 2
(en un partit)
Valladolid 0
(en un partit)

SEQUERA PUNTUAL

1
gol
només ha marcat Suárez en els últims sis compromisos oficials.

POC DESCANS

1
partit
s’ha perdut únicament en el 2019. N’ha jugat deu dels últims onze.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)