Barça

“Estic molt bé al Barça, em sento respectat per tots”

Valverde en 10 frases.

LA RENOVACIÓ: “Ja vaig dir que tenia molt bona sintonia amb el club. M’ho van proposar, ens vam deixar un marge i ara hem pensat que era un bon moment per fer-ho.”.

SEGUIRÀ SI NO GUANYEN RES?: “Les intencions quan firmes sempre són bones però ja sabem que els resultats manen. Si no guanyem? Ja es veurà.”.

L’EQUIP, TRANQUIL: “No negaré que he valorat fer-ho ara per tenir estabilitat. L’excessiu soroll pot generar estabilitat però no es el principal motiu.”.

LIDERAR EL BARÇA DEL FUTUR: “No em plantejo grans qüestions sobre el futur. No em vull desviar d’aquesta temporada, haig de tenir la vista curta perquè volem aconseguir coses.”.

RENOVARÀ RAKITIC: “El club farà els passos que cregui convenients per tenir el millor equip. Ivan es important per nosaltres.”.

CALENDARI: “Comencem ara una seqüència de partits on ens juguem les tres competicions. Portem dos empats en lliga i volem tornar a guanyar. Venen rivals importants i necessitem una victòria i un somriure. Ens fa falta. Arriba la part decisiva.”.

UMTITI: “Tenim marge per decidir. Es veritat que Samuel ha jugat molt poc i ara venen partits decisius. No sé si estarà bé per Lió o pels següents, però si que ens ha d’ajudar a partir d’ara.”.

TODIBO: “Està entrenant amb nosaltres però encara no l’hem pogut veure ni en partit de competició ni amistós. Té qualitats, potent, ràpid, fort. Ens està deixant bona impressió però una cosa es entrenar i una altre jugar, competir.”.

DE JONG: “De Jong: es compromet amb el joc, no li crema la pilota i assumeix responsabilitats.”.

LA LLIGA I L’ACOSTAMENT DEL MADRID: “Si tenim por? Per anar primers? No, no en tenim.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)