Barça

Boateng debuta al Camp Nou

Desafortunat. El davanter va jugar d’inici en el lloc de Luis Suárez, va reclamar dos penals i va fallar un mà a mà contra Masip

Kevin-Prince Boateng va ser la principal sorpresa en l’onze inicial del Barça contra el Valladolid. Vint-i-quatre hores després de ser fitxat, va ser titular en la copa del Rei contra el Sevilla, però des d’aquell dia havia desaparegut del mapa i no se l’havia tornat a veure sobre la gespa. Amb el calendari tan exigent que espera al Barça les properes setmanes, Ernesto Valverde va entendre que el duel contra el Valladolid era un bon moment per donar descans a Luis Suárez i una nova oportunitat a Boateng, que, per fi, va poder debutar al Camp Nou com a blaugrana.

El davanter, com la resta de companys, no va fer un partit per tirar coets però sí que es va mostrar força actiu els minuts que va estar sobre el terreny de joc. En moltes ocasions, va jugar d’esquena a la porteria, oferint-se als companys i intentant combinar amb Messi, que va ser qui més el va buscar. Precisament, d’una passada de l’argentí arribaria el primer xut a porteria del Barça en el partit, que va ser de Boateng. Masip, però, va aturar-lo sense problemes. Va reclamar dos possibles penals, un en el primer temps després d’una entrada de Joaquín, però Martínez Munuera no el va xiular, i un altre en la segona, quan es va quedar sol davant Masip en un mà a mà. Boateng va insistir que el porter el va tocar mentre l’intentava driblar. En el minut 60, va deixar el seu lloc a Suárez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)