Barça

Umtiti està preparat per reaparèixer a casa seva

Recuperat. El francès viatja a Lió i pot jugar contra el seu exequip després de superar els problemes al genoll; Vermaelen, baixa per una sobrecàrrega

Samuel Umtiti comença a veure la llum al final del túnel. Ernesto Valverde el va incloure en la llista de 21 futbolistes que viatjaran a Lió avui i el seu reton està, ara ja sí, una mica més a prop. El central francès ha superat els problemes al cartílag del genoll esquerre que l’han tingut apartat dels terrenys de joc des del 24 de novembre, i podria reaparèixer en un partit molt especial per a ell. I és que Umtiti podria jugar contra l’Olympique de Lió, l’equip que el va formar i que el va veure créixer, fins que va fitxar pel Barça l’estiu del 2016. “Vull retrobar-me amb l’afició que em va veure créixer i reviure aquella etapa en què vaig viure tants bons moments”, admet el blaugrana en una entrevista al web del club francès, al qual, diu, sempre representarà. Tot i que és conscient que si volen “guanyar la Champions” han “d’eliminar l’OL”, Umtiti diu estar “molt emocionat” pel creuament: “Em retrobaré amb les persones que em van ajudar a prosperar. És una oportunitat per demostrar com he crescut.”

El francès es va assabentar del sorteig a Doha, on va fer part de la recuperació. Umtiti va acabar la temporada passada amb problemes, però no va voler operar-se per no perdre’s el mundial. A l’inici d’aquest curs, les molèsties no amainaven i, després d’un tractament conservador a finals de setembre, va reaparèixer contra l’Atlético el 24 de novembre, però dies després les molèsties van tornar. Ignorant la recomanació dels metges del club, el defensa va decidir no operar-se i tornar a fer un tractament conservador, aquest cop a Qatar. El tram final, l’ha fet a Barcelona i ahir va rebre l’alta mèdica, a punt per anar a Lió.

Vermaelen, tocat de nou

L’alta d’Umtiti coincideix amb una nova lesió de Thomas Vermaelen. El belga, que va jugar 90 minuts contra el Valladolid, té una sobrecàrrega al bessó de la cama dreta i no viatja avui a Lió, com tampoc ho fan Cillessen, Rafinha i Arthur. Sí que viatgen Peña i Ezkieta i Wague del Barça B.

CARA I CREU

Umtiti rep l’alta a punt per jugar a Lió just quan Vermaelen es torna a lesionar

UMTITI, CONTENT

“Vull retrobar-me amb l’afició que em va veure créixer i reviure aquella etapa”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)