Barça

“A la Champions no es pot anar amb la guàrdia baixa”

Ernesto Valverde. Roda de premsa prèvia (Olympique de Lió-Barça. Vuitens de la Champions)

Després de la victòria per la mínima de dissabte al Camp Nou contra el Valladolid (1-0), el Barça té ja els cinc sentits posats en la Champions. Compromís vital el de demà al camp de l’Olympique de Lió (21 h). Ernesto Valverde ha comparegut aquesta tarda en la roda de premsa prèvia al partit i aquestes han estat algunes de les seves respostes més interessants:

Respecte màxim al Lió

“És un equip que encara no ha perdut cap partit en aquesta edició de la Champions. És un conjunt temible al seu estadi. Són perillosos en atac i surten ràpid en les transicions. Tenen molt bons jugadors. Mendy és un bon lateral, Fekir és fonamental... tenen bones individualitats”.

El Barça, obligat a millorar la imatge del dia del Valladolid i de la visita a San Mamés

“Quan vam arribar a l’eliminatòria contra la Roma l’any passat, tothom deia que era el millor rival que ens podia tocar, que era el rival més fluix... No ens van ajudar aquells comentaris. A més, només havíem perdut un partit en tota la temporada i havíem guanyat 4-1 en l’anada. A aquests partits no pots anar amb la guàrdia baixa. Demà tampoc”.

El retorn d’Umtiti

“Umtiti no m’ha insistit per entrar en la llista. Ha entrat en la llista i punt. Sobre si pot formar part de l’onze o no, això ja ho veurem demà”.

Defensa ferma a Suárez

“Quan Luis Suárez és al camp, nosaltres sabem que tindrà oportunitats de gol i el rival també ho sap. L’altre dia va poder marcar tres gols en mitja hora”.

L’obsessió sana per la Champions

“Estem ansiosos per jugar aquest partit. Això és bo. Estem preparats i il·lusionats per anar fent passos endavant en la Champions. Nosaltres mateixos ens hem posat la pressió per guanyar aquesta competició i ho acceptem”.

La derrota del Madrid contra el Girona

“La lliga està molt igualada. La victòria del Girona al Bernabéu ho demostra. Però nosaltres ens hem de centrar en nosaltres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)