Barça

Ernesto Valverde

Tècnic del Barça

“El 0-0 és un resultat perillós”

El resultat amb què el Barça va sortir de Lió no era el que esperava, però Ernesto Valverde va deixar França satisfet per la imatge del seu equip. “No negaré que després del partit que hem fet esperàvem un altre resultat. El 0-0 és un resultat perillós perquè marcar fora de casa té molt valor, per això ho hem buscat amb insistència, però a casa nostra som un equip potent”, va afirmar el Txingurri, que va fer una crida a l’afició: “Esperem un gran ambient, que la gent ens doni una empenta, perquè la necessitarem.” El preparador blaugrana considera que els seus homes han fet “moltes coses bé”, i caldrà repetir l’actuació en el partit del Camp Nou. “Has de fer dos grans partits per passar. Avui [ahir per al lector] hem fet el primer; a veure com va la tornada”, va sentenciar Valverde, que, tot i així, lamenta la falta de punteria: “Ho hem intentat de totes les maneres, hem tingut moltes arribades i n’hem concedit molt poques. El futbol és una qüestió de joc, que l’hem tingut, i d’encert.” Diu, però, que “aquest és el camí a seguir, “tot i que admet que l’empat deixa “l’eliminatòria pendent”.

Valverde no està preocupat pel poc encert de cara a gol ni per les errades de Luis Suárez. “Em preocuparia si no tingués situacions de gol, que és el que es demana a un davanter”, assegura l’entrenador sobre el 9 blaugrana: “Sempre lluita, sempre és allà, sempre genera ocasions per a ell o per als companys, és un maldecap per als rivals...” Valverde, però, pateix més si les ocasions són del rival. “Si el meu equip falla moltes ocasions, em fot però estic bastant tranquil. Quan veig que el rival falla moltes ocasions, m’emprenyo perquè vol dir que està a prop de la nostra àrea”, va dir el tècnic, que va defensar la tria de Sergi Roberto a l’interior en detriment d’Arturo Vidal: “Tenia gairebé decidit que Semedo seria el lateral perquè defensivament ens ajuda molt i he pensat en Sergi Roberto al mig perquè s’entendria molt bé amb Messi, i Arturo sempre juga molt bé els minuts finals. Tenia la decisió pensada des de feina temps.”

ELIMINATÒRIA

“Has de fer dos grans partits per passar. Hem fet el primer, a veure com va la tornada”

SUÁREZ

“Sempre lluita, genera ocasions per a ell o per als companys, és un maldecap...”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)