Barça

Només una derrota en lliga al Pizjuán en l’última dècada

I sense Messi. Tot i la dificultat del camp del Sevilla, el Barça només hi ha perdut en una de les últimes deu visites en el campionat, fa tres temporades. L’argentí, gran assot del conjunt andalús, era baixa per lesió

El Barça afronta avui una de les sortides més complicades de la lliga, al Sánchez Pizjuán, on va perdre fa unes setmanes en l’anada dels quarts de final de la copa –amb moltes rotacions, això sí– i on el Sevilla, en el que va de campionat i havent rebut ja al Madrid (3-0) i a l’Atlético de Madrid (1-1), només ha patit una derrota, al setembre contra el Getafe. Tot i la dificultat que tindrà vèncer en el que acostuma a ser sempre en els últims anys un dels fortins de primera divisió, el conjunt blaugrana, durant l’última dècada, ha tornat habitualment del Pizjuán aconseguint molt bons resultats. En les seves últimes deu visites de lliga, de fet, només hi ha perdut un cop, fa tres temporades, en un partit a més, en què no va poder comptar amb Leo Messi, que és alhora el gran assot del conjunt andalús, el rival al que més gols li ha fet mai, amb un total de 33. En aquell duel, corresponent a la jornada 7 de la lliga 2015/16, els blaugrana no van fer un mal partit però van tenir un inici de la segona part espès, en què van rebre dos gols, i ja no van ser a temps de remuntar. Només Neymar, de penal, va retallar distàncies (2-1).

Amb Messi al camp però, ja sigui com a titular o entrant des de la banqueta, com la temporada passada, en què amb un gol seu i un altre de Luis Suárez en el tram final i en només un minut el conjunt de Valverde va poder esgarrapar un empat i mantenir -se invicte en el campionat (2-2), el Sánchez Pizjuán és sinònim de bon resultat per al Barça, tot i que no sense patiment. I és que més enllà d’haver encaixat només una derrota en les últimes deu visites en la lliga, els blaugrana hi han sumat també un total de sis triomfs. L’últim va ser en l’última temporada de Luis Enrique a la banqueta, amb gols també de Luis Suárez i Messi, que ha marcat els últims quatre cops que ha jugat en la lliga al Pizjuán, un dels seus camps favorits, ja que en total, hi suma 9 dianes.

2017/18: Sevilla - Barça 2-2
Vázquez i Muriel / Luis Suárez i Messi
2016/17: Sevilla - Barça 1-2
Vitolo / Messi i Luis Suárez
2015/16: Sevilla - Barça 2-1
Krohn-Dehli i Iborra / Neymar (p.)
2014/15: Sevilla - Barça 2-2
Banega i Gameiro / Messi i Neymar
2013/14: Sevilla - Barça 1-4
Alberto Moreno / Alexis, Messi (2) i Cesc
2012/13: Sevilla - Barça 2-3
Trochowski i Negredo / Cesc (2) i Villa
2011/12: Sevilla - Barça 0-2
Xavi i Messi
2010/11: Sevilla - Barça 1-1
Jesús Navas / Bojan
2009/10: Sevilla - Barça 2-3
Kanouté i L.Fabiano / Messi, Bojan i Pedro
2008/09: Sevilla - Barça 0-3
Eto’o i Messi (2)

GRANS RESULTATS

El Barça s’ha endut el triomf del Pizjuán en sis de les deu últimes visites en la lliga

LEO MESSI

L’argentí ha marcat en les seves quatre últimes visites al Pizjuán en la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)