Barça

Umtiti, titular al Pizjuán

Onze confirmat. Els altres canvis per enfrontar-se avui al Sevilla respecte l’alineació de dimarts a Lió són l’entrada d’Arturo Vidal per Sergi Roberto i de Coutinho per Dembélé

Ja es coneix l’alineació per al partit que jugarà el Barça aquesta mateixa tarda al Sánchez Pizjuán i la gran novetat és la presència de Samuel Umtiti, que no jugava des del duel al Wanda Metropolitano, el 24 de novembre, pels seus problemes al menisc del genoll esquerre. El francès jugarà en el lloc del seu compatriota Lenglet, que acumula quatre grogues i té el risc de perdre’s el partit del proper cap de setmana al Bernabéu per sanció. Els altres canvis respecte dimarts a Lió són l’entrada d’Arturo Vidal per Sergi Roberto al mig del camp i la de Coutinho per Dembélé en atac. Completen l’onze Ter Stegen, Semedo, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Rakitic, Messi i Luis Suárez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)