Barça

Messi ja col·lecciona 50 pilotes en la seva carrera

Golejador. Amb el ‘hat-trick’ contra el Sevilla, el capità blaugrana acumula mig centenar de trios de gols, entre els quals hi ha quatre pòquers i cinc repòquers, tots signats amb el Barça

Encara hi ha veus que discuteixen si Leo Messi és el millor jugador de la història. D’opinions, n’hi ha per a tots els gustos, i encara més en el futbol, així que a l’argentí no li queda cap més opció que intentar convèncer qui encara dubta a còpia de futbol i de gols. El Sevilla va ser, un cop més, la víctima. El conjunt andalús ha rebut 35 gols de Messi, i els últims tres no només van ser d’una qualitat increïble, sinó que podrien donar un nou títol de lliga al Barça. Al Sánchez Pizjuán, on ja ha marcat dotze dianes –amb tres trios inclosos–, Messi va signar dissabte un nou hat-trick. Concretament, el 50è de la seva carrera.

Cinquanta vegades, doncs, que Leo Messi s’ha endut la pilota del partit a casa, aquelles pilotes que un dia va explicar que guarda en una habitació de casa seva, signades per tots els companys i amb la data del partit escrita en el cuir. L’argentí és el futbolista de la història del Barça que més hat-tricks ha marcat. No sorprèn, tenint en compte que és, òbviament, el màxim golejador blaugrana, amb 585 dianes. Amb 31 anys i quinze temporades al primer equip, Messi ha signat 44 trios vestint la samarreta blaugrana, 32 dels quals en la lliga. Aquesta temporada n’ha fet dos, lluny de la seva millor temporada en aquest aspecte: la 2011/12, amb deu hat-tricks, entre els quals un repòquer i dos pòquers.

L’estrena, en un clàssic

Hi ha futbolistes que es retiren sense haver aconseguit marcar un gol al Madrid, un dels equips més importants del món. I n’hi ha que es retiren sense haver fet un hat-trick. Doncs Leo Messi no només es retirarà havent marcat uns quants gols al Madrid i uns quants hat-tricks, sinó que podrà dir que el primer trio el va signar contra l’etern rival. Va ser el 2007 –el 2014 li’n va marcar un altre– i no va tornar a assaborir tres gols en un partit fins passats tres anys. Però, un cop va començar, no s’ha aturat.

També amb l’Argentina ha celebrat trios de gols. N’ha aconseguit sis, quatre dels quals en partits amistosos i dos en partits oficials.

EL PRIMER, ESPECIAL

Messi va fer el seu primer ‘hat-trick’ contra el Madrid, amb el qual va repetir el 2014

TEMPORADA 11/12

Va signar deu trios de gols, entre els quals un repòquer i dos pòquers

TRIOS AMB EL BARÇA

44
‘hat-tricks’
ha marcat Leo Messi amb la samarreta del Barça. També n’ha fet sis amb l’‘albiceleste’.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)