Barça

El Barça suspèn cautelarment a un grup de socis i dues penyes pels incidents de Lió

Junta directiva. El club ha suspès de manera immediata per accedir a entrades i als desplaçaments organitzats a algunes persones que ja han estat identificades

El portaveu del Barça Josep Vives ha anunciat que el club ha suspès de manera cautelar a un grup de socis i a dues penyes que han estat identificats després dels incidents violents que van ocórrer a Lió, on el els d’Ernesto Valverde van jugar l’anada dels vuitens de final de la Champions League la setmana passada. Vives ha reiterat que l’entitat blaugrana treballa per eradicar “qualsevol forma de violència” en el món del futbol, i que és partidari de parlar amb tots els clubs europeus: “És un problema global, social”. A més, el portaveu ha confirmat que la UEFA ha rebut la queixa formal que el Barça va enviar a l’organisme perquè la policia francesa i l’Olympique de Lió van permetre l’entrada d’aficionats radicals al Groupama Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)