Barça

Valverde: “El penal a Casemiro? La resposta de Carvajal va ser genial”

Roda de premsa. Ernesto Valverde, en la prèvia del Real Madrid-Barça de copa de demà (21 h)

L’objectiu és clar: assaltar demà el Santiago Bernabéu i aconseguir un dels dos bitllets per jugar la final del Benito Villamarín i intentar revalidar el títol de copa. Amb aquesta intenció viatja el Barça a Madrid. Dos clàssics en quatre dies i els dos lluny del confort del Camp Nou. Però en els últims anys, el Barça s’ha fet també fort a Chamartín. Els precedents recents acompanyen i l’equip afronta aquest doble examen amb el convenciment que pot perfectament guanyar tots dos partits. Ernesto Valverde n’ha parlat fa uns instants en roda de premsa. D’això i d’altres qüestions de l’actualitat blaugrana. Aquestes han estat algunes de les seves respostes més interessants:

Una final en joc

“El partit de demà és un partit definitiu. Representa un punt i final o un punt i seguit. Només un dels dos jugarà la final i lògicament volem ser nosaltres. Demà l’estadística no serveix. És cert que en els últims anys hem fet bons partits al Bernabéu, però això demà importa poc. Ens centrem únicament en aquest partit. Preferiríem afrontar-lo amb un resultat millor, però estem convençuts de les nostres possibilitats”.

El clàssic de copa, el partit 100 de Valverde al Barça

“No tenia controlada aquesta dada. Està bé. Però el partit ja és un partit assenyalat per sí sol. Estem parlant d’un clàssic i de la possibilitat de jugar una final”.

Dos clàssics en una setmana

“No és habitual jugar dos partits d’aquesta envergadura amb tants pocs dies de marge i és difícil que es produeixi el mateix resultat. Cada partit és un món i així és com ho afrontem nosaltres. Sincerament el clàssic de dissabte ens queda molt lluny ara mateix”.

Preocupació pel VAR?

“Estem tranquils. Sempre hi haurà polèmica en el món del futbol. Nosaltres només ens podem centrar en el joc i això és el que farem demà”.

Sobre el penal a Casemiro

“I què vols que et digui...? No em diràs que la resposta de Carvajal no va ser genial... No tinc res a dir. Mira, simplement desitjo que Doukouré [Llevant] es recuperi tan aviat com sigui possible”.

Cillessen arriba a temps?

“La seva evolució és bona, fins i tot millor del que havíem previst inicialment. Però bé, prefereixo veure com entrena avui abans de prendre una decisió ferma”.

Sobre Umtiti

“Que jugués a Sevilla va ser una decisió de risc. Però la vam assumir i va sortir bé. Feia mesos que no jugava i la seva resposta va ser bona. Estem contents”.

El factor Arthur

“És una jugador diferent, això és evident. Ens aporta moltes coses. Però també m’agradaria destacar que sense ell també hem fet bons partits”.

Moral extra per la victòria al Pizjuán

“És important arribar a partits com el de demà amb bones sensacions, i aquest és el nostre cas. Guanyar a Sevilla no és fàcil i ho vam fer. Vam marcar quatre gols, vam guanyar fora de casa i vam sumar tres punts importants en un dels pocs desplaçaments de lliga difícils que ens quedaven. Arribem bé al clàssic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)