Barça

Sandro Rosell surt de la presó de Soto del Real en llibertat sense fiança

Barça. L’Audiència Nacional permet a l’expresident del Barça i al seu soci, Joan Besolí, acabar el judici fora de la presó

El Tribunal de l’Audiència Nacional que jutja l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell per suposat blanqueig de 20 milions d’euros de la Confederació Brasilera de Futbol, ha decidit deixar-lo en llibertat condicional, i sense fiança, després de gairebé dos anys de presó provisional, una vegada que ja ha declarat a la vista.

Abans de la sessió d’avui, la Sala ha comunicat que el tribunal ha acordat la llibertat amb mesures cautelars de Sandro Rosell i del seu soci, l’advocat andorrà Joan Besolí, tots dos en presó provisional des del mes de maig de 2017 per aquesta causa, en la qual la Fiscalia demana 11 i 10 anys de presó, respectivament.

L’Audiència Nacional atén, doncs, la petició dels advocats de Rosell i Besolí, Pau Molins i Andrés Marhuenda, i té en compte que estan a punt de complir-se el màxim de dos anys de presó provisional. El caràcter excepcional de la mesura els obliga a assistir a totes les sessions del judici i fixar domicili, els retira el passaport i els exigeix que compareguin el primer i el tercer dilluns de cada mes davant el jutjat o la comissaria més pròxim al seu domicili.

L’expresident ja ha sortir de la presó de Soto del Real i es troba en un cèntric hotel de Madrid, on estarà hostatjat durant el judici i on veurà el clàssic d’aquesta nit. “Estic feliç i desitjant veure el Barça”, ha manifestat davant els mitjans de comunicació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)