Barça

Ter Stegen regala una final a Cillessen

Decisiu. L’alemany, un mur un cop més, figura clau al Bernabéu. Suma quatre partits sense encaixar dels últims cinc del Barça

Tercer partit oficial de Marc-André ter Stegen al Santiago Bernabéu i segon cop que marxa de Chamartín amb la seva porteria a zero. Ho va aconseguir ahir en la copa i també en la temporada 2017/18 en partit de lliga, precisament amb idèntic resultat de 0-3.

Si Suárez va ser resolutiu en atac, l’alemany va ser decisiu en l’àrea pròpia. Especialment bé va estar en el primer temps, quan el Madrid més va generar. Primer reduint espais en una acció de Vinícius que Ter Stegen va treure amb el cos, i després col·locant un peu salvador per rebutjar la rematada de Benzema passada la mitja hora de joc. Ter Stegen va ser un factor determinant. Segur en tot el partit. Sobri i també estètic. La seva acció més plàstica va arribar passada l’hora de partit, quan va volar per rebutjar amb la mà una rematada de cap en planxa de Reguilón.

Amb el d’ahir, dels cinc últims partits oficials, Ter Stegen ha deixat la seva porteria a zero en quatre (Madrid, Lió, Valladolid i Athletic). L’excepció, la visita al Pizjuán.

Partidàs de Ter Stegen i cita per a Cillessen el 25 de maig al Villamarín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)