Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“Luis Suárez sempre apareix”

Satisfet per la classificació per a la final, però també crític amb l’equip per algunes coses que no li havien agradat. Així es va mostrar després del partit Ernesto Valverde, que tot i el triomf va voler enviar un missatge als seus jugadors amb vista al que s’albira en l’horitzó. “El més important era aconseguir el bitllet per a la final, ho hem aconseguit i estem contents, però hi ha coses que hem de millorar”, va afirmar el tècnic, que va explicar en què havia canviat el Barça després del descans. “En el primer temps no hem estat bé, ens han castigat al contraatac i el nostre ritme de joc no ha estat gaire alt. Ens ha faltat intenció ofensiva. En el segon temps hem tingut determinació per anar a l’atac i un nivell d’encert alt.” Valverde, que va recordar que en d’altres partits contra el Madrid havia passat tot el contrari, ja que l’equip havia marcat pocs gols pel nombre d’ocasions generades, fins i tot va admetre que per a ell el ritme de joc havia estat massa lent. “Al principi hem volgut tenir el control, però a vegades això fa que el partit s’alenteixi, massa per al meu gust.”

Qüestionat pels noms propis, Valverde va valorar el partit de Luis Suárez, que després d’uns duels sense encert va tornar a ser determinant. “Suárez té uns números històrics amb el Barça. Sempre apareix. És molt persistent i agressiu en els metres finals.” El tècnic, a més, també va destacar la bona segona meitat de Dembélé. “En el primer temps no ha estat bé amb la pilota, ha tingut algunes pèrdues perilloses, però en el segon ha anat molt bé a l’espai.”

INCONFORMISTA

“Estem contents perquè hem passat, però hem de millorar algunes coses”

DEMBÉLÉ

“En el primer temps no ha estat bé amb la pilota, però en el segon ha anat bé a l’espai”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)