Barça

El millor soci de Leo Messi, blindat fins al 2024

Acord. El Barça fa oficial la renovació de Jordi Alba per a les cinc temporades vinents. El jugador passa a tenir una clàusula de 500 milions d’euros

Setmana dolça per als interessos del FC Barcelona, tant des del punt de vista col·lectiu com individual. Després de la incontestable victòria al Santiago Bernabéu (0-3) i d’aconseguir dimecres el bitllet per disputar la sisena final consecutiva de la copa del Rei, ahir el club va fer oficial una notícia que el barcelonisme feia setmanes que anhelava: Jordi Alba serà blaugrana almenys fins al 2024.

Feia mesos que ambdues parts havien iniciat les negociacions per ampliar el vincle i en les últimes setmanes les posicions s’havien acostat fins a tal punt que el mateix futbolista s’havia permès la llicència de bromejar públicament sobre la situació amb el president, Josep Maria Bartomeu, com a còmplice entre el públic assistent a l’acte. Va ser en l’última edició de la Festa de l’Esport Català. El mateix Bartomeu no va tenir inconvenients a reconèixer després, també públicament, que Jordi Alba continuaria al FC Barcelona, i així serà.

Alba signarà per a les cinc temporades vinents i passarà a tenir una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros, una xifra antifuga, impagable ara mateix per a qualsevol club, i menys pel fitxatge d’un lateral, encara que per a molts Jordi Alba sigui ara mateix el millor lateral esquerre del món.

Aquell nen forjat a la Masia, que l’any 2012 va tenir la sort de tornar al club del seu cor per formar part del primer equip, serà blaugrana fins als 34 anys. Molt probablement Alba acabarà la trajectòria esportiva al Barça. I ho farà com un dels futbolistes més destacats de la història del club. Per ara, 282 partits oficials jugats amb el Barça i 14 títols guanyats, que el proper dia 25 de maig podrien ser 15 si el Barça aixeca de nou la copa del Rei en la final del Villamarín.

Amb aquesta renovació, el Barça s’assegura la continuïtat del millor lateral esquerre dins l’estil Barça i del millor soci de Messi pel que fa a entesa en el terreny de joc. Una renovació vital també perquè el Barça no tenia substitut en aquesta posició.

FIRMA PENDENT

En el propers dies el club anunciarà quan tindrà lloc la signatura oficial del contracte

BONA OPERACIÓ

El club s’assegura la continuïtat d’una peça vital i de la qual no tenia recanvi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)