Barça

Sandro Rosell: “Per fi soc a casa”

Rebuda emotiva. Després d’assistir a l’Audiencia Nacional, ja en llibertat provisional, l’expresident blaugrana va tornar ahir a Barcelona i després de gairebé dos anys en presó preventiva, ha pogut dormir a casa seva

“Per fi soc a casa”. Així es va expressar ahir Sandro Rosell, quan acompanyat del seu advocat, familiars i amics, va arribar a l’estació de Sants en tren procedent de Madrid, on va assistir per primer cop ja en llibertat provisional al judici que s’està celebrant a l’Audiencia Nacional –la d’ahir va ser la quarta jornada, l’última de la primera tanda–, contra ell i el seu soci, Joan Besolí, per un suposat blanqueig de 20 milions d’euros de la Confederació Brasilera de Futbol. L’expresident blaugrana, visiblement més prim, emocionat i que va ser rebut amb crits d’ànims i de suport, també es va sincerar: “Del que més ganes tinc és de veure els meus pares i donar-li un petó a la meva mare”. Fins i tot va tenir temps però, de comentar el triomf del Barça dimecres al Bernabéu: “Va ser un bon partit”. Després de 644 dies en presó preventiva, Sandro Rosell va dormir dimecres en un hotel a Madrid i avui, ja ha pogut dormir a casa seva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)