Barça

Ernesto Valverde

Tècnic del Barça

“Les victòries reforcen, i si són al Bernabéu, més”

El segon triomf consecutiu al Santiago Bernabéu va deixar molt satisfet Ernesto Valverde, que considera que el Barça va fer “un pas endavant” respecte al partit de copa. El tècnic blaugrana va destacar la “bona actitud” dels seus homes: “Volíem guanyar el partit, fer mal al rival i, si havíem de ser solidaris en defensa, ser-ho. I ho hem aconseguit.” Valverde considera que la poca aparició d’homes com Vinicius, que tot i no marcar dimecres va fer mal als blaugrana, es resumeix en el millor nivell dels blaugrana: “Nosaltres hem estat millor defensivament i ofensivament i no ha tingut gaires ocasions clares. Si tu estàs bé, el rival està pitjor.” “Aquesta és la lluita: ser millor perquè el rival pateixi”, va resumir el Txingurri, que admet que guanyar reforça. “Les victòries sempre reforcen qualsevol equip; si són al Bernabéu, encara més, i si són dues de seguides, encara millor. Però no garanteix res del que pugui passar després”, va avisar Valverde, que no dona la lliga per guanyada. “No donem la lliga per guanyada. Queda molt encara, i sabem que el Madrid és capaç de guanyar molts partits seguits. A més, hi ha l’Atlético, que és el segon ara mateix. Respectem molt els nostres rivals, i mentre les matemàtiques no diguin el contrari, hem de lluitar”, va afirmar Valverde, que ho té clar: “Si comences a pensar que la lliga està guanyada, és quan comences a perdre.”

L’entrenador del Barça, poc amant d’individualitzar, va elogiar el golejador de la nit, Ivan Rakitic. “És absolutament constant, des del primer minut del primer partit de la lliga fins a l’últim minut de la temporada. S’associa bé, té un gran desplegament, fa gols, té estratègia... És un jugador molt complet. Estem encantats amb ell”, va dir Valverde del croat. I Leo Messi, que no ha marcat en cap dels dos clàssics, també va rebre lloances: “És un extraterrestre de qualsevol manera perquè cada cop que agafa la pilota passa alguna cosa extraordinària.”

PRUDENT

“Si comences a pensar que la lliga està guanyada, és quan comences a perdre”

MESSI

“Cada cop que agafa la pilota passa alguna cosa extraordinària. És un extraterrestre”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)