Suárez i Messi, titulars i decisius; Dembélé, seriós dubte per al Lió

Agredolç. L’uruguaià i l’argentí marquen i mostren un bon nivell, mentre que el francès, revulsiu en el segon temps, acaba el duel lesionat

Valverde va fer ahir menys rotacions de les esperades, i entre els escollits per descansar no hi havia ni Suárez ni Messi, que van aprofitar la titularitat per continuar carregant piles amb vista al transcendental partit de dimecres contra el Lió. L’uruguaià va mostrar més símptomes de millora, després d’uns quants duels en què havia ofert una versió força preocupant. A Sevilla, però, Suárez va trencar la seva mala dinàmica, un gol que va iniciar la ratxa, ja que després va marcar dues dianes en el clàssic de copa i va tornar a jugar a un bon nivell en el duel de lliga contra el Madrid, tot i quedar-se sense veure porteria. I ahir, després d’un duel de desgast, Suárez va tornar a marcar, en el minut 82, en completar una bona combinació amb Rakitic. Amb el d’ahir, el 9 ja suma 20 gols aquest curs, 17 dels quals en la lliga.

Pel que fa a l’argentí, val a dir que ahir va assolir una altra fita per a la col·lecció, ja que, amb 443 partits de lliga, va superar els 442 d’Iniesta. Ja només té al davant Xavi, que en va disputar 505. A banda de la dada, Messi va completar un bon partit dirigint l’atac. En un duel de poques ocasions, la majoria van sortir del capità, que va buscar el gol amb una rematada amb el cap que va aturar el porter del Rayo i en una falta directa que un defensor va treure amb el cap. El 10, però, no va fallar des dels onze metres, una diana que va trencar l’1-1. Va ser el seu gol número 34 de la temporada, i el 26è en la lliga.

Dembélé preocupa

La mala notícia va ser que Dembélé, que va jugar tota la segona part, va acabar el duel amb molèsties. Així ho va fer saber als serveis mèdics, que van optar per fer-li proves a la ciutat esportiva, on van veure que el francès s’havia fet una petita elongació al bíceps femoral de la cuixa esquerra. La lesió, doncs, és lleu, però ara per ara sembla complicat, quan falten només quatre dies per al partit contra el Lió, que Dembélé hi pugui arribar a temps.