Barça

Dembélé no s’entrena i és el gran dubte per demà

Revulsiu. El davanter francès molt possiblement entrarà en la llista de convocats, però es quedarà com a revulsiu a la banqueta per si se’l necessita

Ousmane Dembélé no va poder participar en l’entrenament d’ahir i ara com ara és dubte de cara al partit de demà contra l’Olympique de Lió, en la tornada dels vuitens de la lliga de campions. L’extrem francès té una elongació al bíceps femoral de la cuixa esquerra i en aquests moments és dubte molt seriós per jugar demà contra el conjunt francès. El més probable és que estigui a la banqueta i que en funció de com vagi el partit de demà al Camp nou pugui participar en el duel. Ahir va estar fent feina juntament amb el fisioterapeuta Xavi Linde amb la intenció d’arribar a temps per poder entrar en la llista de convocats de cara al transcendental duel contra l’Olympique de Lió.

El Barça no vol arriscar gens ni mica amb la situació del futbolista, perquè entén que la seva presència és imprescindible en els partits decisius de la temporada. Dembélé és un dels titulars absoluts de l’equip a la davantera després de passar a davant a Coutinho, que no ha estat a l’altura del que l’equip en reclama en els últims partits. Si l’extrem francès no pot jugar d’inici, com sembla, la plaça d’atacant per la dreta se la disputaran Coutinho, que està rebent moltes crítiques pel seu baix rendiment, i Malcom, que tindria un perfil molt més semblant al de Dembélé. Ahir Jordi Alba va parlar de les possibles alternatives. “Em sento igual de bé si juga Dembélé, Coutinho o Malcom... Tenim una plantilla boníssima i jugui qui jugui, ho farà bé”, va assenyalar.

El més probable és que Coutinho sigui l’escollit per ocupar la plaça del francès, malgrat que el seu rendiment en els últims partits no està a l’altura del que el Barça reclama. Però Valverde confia en ell i no vol que es desconnecti de l’equip en un moment de la temporada en què es necessitarà tots els jugadors en el millor estat de forma possible. El jugador brasiler té una magnífica oportunitat per demostrar que pot revertir la seva situació i convertir-se en un futbolista molt important per a l’equip en aquest tram final.

DEMBÉLÉ

Es molt possible que estigui a la banqueta per si se’l necessita per canviar el partit

ALBA

El lateral català confia en tots els seus companys i creu que jugui qui jugui ho farà bé
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)